joi, 14 august 2008

De ce s-a cocalarizat Romania?

Intrebare la care nu pot sa gasesc un raspuns concret oricat m-as chinui... De ce s-a cocalarizat Romania? E pentru ca necocalarii nu se dau in spectacol si atunci doar cocalarii ies in evidenta? Mai e ceva, cat de minor, cu care sa te mandresti cand iti declari nationalitatea? Ca Nadia si Ilie Nastase s-au invechit si oricum nu reflecta ultimii 25 de ani. Azi nu poti sa mai spui ca poporul roman e muncitor sau ca e ospitalier fara sa ti se dea peste nas cu mii de contraargumente. Si e pacat, pentru ca probabil majoritatea sunt inca muncitori si ospitalieri. Dar daca e asa, inseamna ca aceeasi majoritate sunt prosti de bubuie pentru ca lasa pe nesimtiti sa faca imaginea natiunii. Faptul ca Adrian Nastase a fost facut scapat de urmarire penala cand e inregistrat video si audio cerand mita si santajand demonstreaza cu prisosinta nesimtirea crasa a unor politicieni alesi in mod democratic de catre popor. Care popor continua sa-i aleaga pe aceiasi senatori si deputati de la revolutie incoace. Ca sunt la guvernare sau in opozitie conteaza prea putin. Marea idiotenie populara e ca sunt mereu ACEIASI!!!!! (As putea adauga inca vreo 200 de fotografii, dar ce rost are? Cred ca mesajul e limpede doar cu astia).

5 comentarii:

Mihai Alexandrescu spunea...

Am o veste proastă pentru tine: politicienii tineri, adică cei care ar trebui să vină cu o altă mentalitate, sunt tributari aceleiaşi corupţii şi fac aceleaşi jocuri de interese. S-au "adaptat". Spre deosebire de ăştia bătrâni au mai mult tupeu şi aş spune că sunt mai proşti. Analfabeţi, de fapt. Ideologiile lemnoase şi nivelatoare au fost înlocuite de analfabetism. Consecinţele? Românii buni pleacă. Ceilalţi români şi ziariştii tembeli ca mine stau aici şi înjură.

Wilfried Birleanu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Wilfried Birleanu spunea...

Mie mi-e tare greu sa inteleg cum de nu intra si oameni cu bun simt in politica in Romania. Singurul politician care a avut bun simt, Milica saracu', a fost perceput de inteleptul nostru popor drept un om fara coaie, ca nu s-a aruncat la cascaval ca ceilalti. Ziaristii tembeli ca tine ar trebui poate sa intre in politica, insa nu cu gandul la capatuiala ci la o schimbare reala. De asemenea, "ceilalti romani" ar trebui sa iasa in strada si sa le arate politicienilor nesimtiti ca s-au saturat. Poate ca asa s-ar mai trezi si politicienii din visele in care ei sunt Dumnezeu si pot sa faca ce vor fara sa le pese de eventuale consecinte.

Anonim spunea...

cumva l-ai facut pe mihai alexandrescu tembel?

Wilfried Birleanu spunea...

@ Ioana: Nu. Am folosit cuvintele din comentariul lui... :-))